Ako ovdje nismo odgovorili na vaše pitanje, slobodno nam se javite!
Pošaljite nam upit na e-mail: info@bepure.hr

 

Da li je Be pure dobar za mene?

Naši kupci su oni kojima je suosjećanje na prvom mjestu. Oni koji su spremni u kozmetički proizvod staviti suosjećanje prema životinjama i planeti, umjesto okrutnosti prema životinjama, životinjskih sastojaka, otrovnih sastojaka. Žene koje se osjećaju božanstveno i muškarci koji se ne boje pokazati suosjećanje prema životinjama i planeti. Ako se nađete ovdje, Be pure može biti odličan izbor za vas!

 

Jesu li Be pure proizvodi prirodni, veganski i bez toksičnih sastojaka?

Svi naši proizvodi ne sadrže BHA, BHT, Peg spojeve, parabene, ftalate, konzervanse koji oslobađaju formaldehid, sulfate, triklosan, aluminij, propilen glikol, umjetne mirise, mineralno ulje, petrolatum, olovo, silikon, DEA/TEA, SLS/SLES, fosfat.

Također svi naši proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, uključujući pčelinji vosak. Neke šminke koje nudimo možda nisu 100% prirodne jer sadrže, na primjer, netoksičnu sintetičku boju.

 

Šaljete li besplatne testere proizvoda?

Ne šaljemo besplatne testere proizvoda, zato što nam ih naši dobavljači ne šalju.

 

Kako mogu platiti narudžbu?

Načine plaćanja pogledajte na Plaćanje.

 

Jesu li informacije moje kreditne kartice sigurne?

Jesu, ne morate brinuti. Brinemo o najvišoj razini sigurnosti informacija i zaštite od prijevara. Koristimo najnovije sigurnosne tehnologije kako bi osigurali da su podaci o vašoj kreditnoj kartici, kontaktnim podacima, podacima o dostavi i naplati povjerljivi i sigurni. Kartično plaćanje se vrši preko CorvusPay sustava koji posjeduje Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) – najviši informacijski sigurnosni standard za organizacije i informacije o karticama i njihovim vlasnicima. Definiran je na globalnoj razini od strane najjačih kartičnih organizacija.

CorvusPay PCI DSS Level 1 certifikat posjeduje od 2012. godine i svake ga godine uspješno obnavlja!

 

Mogu li otkazati narudžbu? Kako to mogu napraviti?

Možete!  Zakonski imate pravo i otkazati i vratiti tu narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga i bez obrazloženja. Ukoliko želite otkazati narudžbu, kontaktirajte nas na info@bepure.hr i zatražite otkazivanje narudžbe s brojem narudžbe.

 

Naručio/la sam greškom krivi proizvod. Mogu li to ispraviti?

Možete! Napravite novu narudžbu i kontaktirajte nas na info@bepure.hr. Ili recite koji proizvod želite izbaciti iz košarice.

 

Kada mogu očekivati dostavu paketa?

Dostavu možete očekivati od 3-5 dana, ovisno o lokaciji.

O dostavi paketa pogledajte na Dostava.

 

Šaljete li izvan EU?

Da, šaljemo u sve zemlje Europe.

 

Kako mogu dobiti -10% na svoju prvu narudžbu?

Pretplatite se na naš newsletter i dobit ćete svoj kupon od -10% na ukupnu košaricu.

 

Kako mogu otkazati pretplatu na newsletter?

Svoju pretplatu možete otkazati tako da otvorite bilo koji e-mail koji smo vam poslali i kliknete na “Otkaži pretplatu” (Unsubscribe). Vaša će pretplata odmah biti otkazana.