Hands On Veggies | Be pure


Besplatna dostava iznad 300 kuna
[woof]

Razvrstaj po cijeni

Be pure webshop vegan cruelty free hands_on_veggies_logo

Hands on Veggies stavlja važnost na dragocjene, prirodne fermentirane sastojke koji djeluju kao konzervansi, a istodobno njeguju kožu.

Povrće je srce branda Hands on Veggies. Šarena raznolikost biljaka ne samo da osigurava koži i kosi esencijalne vitamine i hranjive tvari kroz hranu, već i brine o tijelu izvana. Vitamini, antioksidansi, minerali, zajedno s nekoliko drugih sastojaka za poboljšanje i njegu, unose se u ovaj proizvodni asortiman. Ulje, fermentirane tvari i ekstrakti dio su prirodnih biljnih komponenti koje čine ove proizvode. Bilo da je avokado koji vlaži, zajedljiva artičoka ili vitaminom C bogat kelj: ovdje ćeš naći savršenu njegu za kosu i kožu.

Osnivačice brenda koristile su dobro osmišljene kombinacije šećernih tenzida pogodnih za kožu kako bi pružile delikatno prirodne proizvode bogate pjenom.

Brand želi planet učiniti zelenijim mjestom s proizvodima koje stvara – to je njihov cilj, kao i njihov poticaj i zato su proizvodi bazirani na biljkama, ali isto tako i pakiranje! Ambalaža je izrađena od organske plastike koja se sastoji od šećerne trske i potpuno se može reciklirati.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Pureletter

Prijavi se i saznaj novosti, promocijske ponude i čitaj super edukativne sadržaje.

Pretplatom dobivaš kupon od -15%.