Khadi | Be pure


Besplatna dostava iznad 300 kuna
[woof]

Razvrstaj po cijeni

Ovako počinje Khadi priča.

Prije više od deset godina jedan od dva osnivača prirodne kozmetike Khadi putuje u Indiju prvi put. Upoznaje fascinantnu zemlju i njene ljude. I upoznaje šarmantnu, domaću ženu u koju se zaljubljuje. Ali, jedna stvar zasjenjuje njegovu avanturu: suho, ljuskavo vlasište. Tada otkriva nešto što ga je izliječilo – i promijenilo mu život.

Oslobođen i oduševljen koliko su prirodne indijske biljke učinkovite, on razvija plan: Želi da ova vrlo učinkovita prirodnu kozmetika bude dostupna ljudima u njegovoj domovini. Zajedno sa svojim prijateljem započinje projekt. U suradnji s ayurvedskim liječnicima razvijaju formule prirodne kozmetike koje su prirodnije, učinkovitije i podnošljivije od konvencionalnih proizvoda u Europi.

Osnivaju internetsku trgovinu Khadi u Njemačkoj. Zajedno distribuiraju razvijene proizvode za njegu kose, poput indijskih ulja i šampona. Njihov moto: humani, ekološki i učinkoviti. Moderna kozmetika, koja djeluje snagom prirode u kombinaciji s ayurvedskim prirodnim ozdravljenjem. Danas distribuiraju distribuiraju ayurvedske proizvode za njegu tijela od ulja za tijelo do maska za lice. 

Khadi se zalaže za ayurvedsku, kontroliranu prirodnu kozmetiku prema suvremenim standardima kvalitete za njegu prirodne ljepote.

Prikazujemo 1–9 od 35 rezultata

Pureletter

Prijavi se i saznaj novosti, promocijske ponude i čitaj super edukativne sadržaje.

Pretplatom dobivaš kupon od -15%.