Pacifica | Be pure


Besplatna dostava iznad 300 kuna
[woof]

Razvrstaj po cijeni

Be pure webshop vegan cruelty free pacifica

Pacifica je poznata po inovacijama i održivosti. Brand podiže iskustvo kozmetičkih proizvoda i prevladava percepciju da prirodni sastojci ne daju izvrsne rezultate. Misija branda je dostignuta kada su isporučili proizvode s najboljom izvedbom, koristeći sigurne sastojke, recikliranu ambalažu i komponente najvećoj mogućoj publici potrošača ljepote. Svi proizvodi branda su bez glutena, 100% veganski i cruelty free.

Osnivačica branda Brook Harvey-Taylor od malih nogu voli mirise te je kao tinejdžerica pokupila kopiju romana autora Tom Robbinsa – Jitterbug Perfume. Za djevojku koja je uvijek bila svjesna svijeta mirisa upravo ta knjiga bila je njen poziv da slijedi svoj nos te da će je, ako je to učini, čekati čuda.

U to vrijeme Brook počinje miješati svoje mirise s esencijalnim uljima koje je kupila u lokalnoj trgovini s hranom u kojoj je radila njezina majka. Opsjednuta parfemiranjem, Brook se našla na vlastitom osobnom putovanju, stvarajući mirise koji nisu bili poput drugih.

Njihove mješavine su sofisticirane i složene, ali zabavne, sretne i jednostavne za nošenje. Mirisi ožive drugačije na svakoj osobi, postajući jedinstveni i integralni dio njih. Ljudi također vjeruju Brook-inoj pažljivoj pozornosti razvoju proizvoda, gdje ona postaje pravi lider u industriji prirodnih proizvoda za formuliranje inovativnih, sigurnih i održivih proizvoda.

Danas je Pacifica postala poznata kao najinovativniji, najkreativniji i  najprirodniji brend ljepote na tržištu s čitavim nizom kozmetičkih proizvoda, parfema i proizvoda za njegu kože.

Prikazujemo 1–9 od 64 rezultata

Pureletter

Prijavi se i saznaj novosti, promocijske ponude i čitaj super edukativne sadržaje.

Pretplatom dobivaš kupon od -15%.