Pura Vida Organic | Be pure


Besplatna dostava iznad 300 kuna
[woof]

Razvrstaj po cijeni

Pura Vida predstavlja način života. Ova fraza je podrijetlom iz Kostarike i prevodi se kao “čisti život” ili “jednostavan život”. Pura Vida smatra da je to put koji odaberete kada shvatite što je najbolje za vaše tijelo i um. Istu filozofiju tim primjenjuje na svoje živote. Brend Pura Vida znači pružiti najčišću prirodnu alternativu klasičnoj kozmetici s minimalnim utjecajem na okoliš.

Pura Vida Organic proizvodi sve ručno jer vjeruje da proizvodi tako postaju još jedinstveniji – prenosi poseban završni dodir i energiju, dobre namjere, ljubav i brigu s čovjeka na proizvod. Za proizvode koristi samo organske, biljnog porijekla i neprerađene sastojke. Proizvodi se proizvode ručno te se time koristi manje energije od velikih proizvodnih linija što čini njihovu proizvodnju ekološki prihvatljivom te stvara potrebu za više radnih mjesta u lokalnoj zajednici.

Brend želi stvarati organske recepture za specifične tipove kože te će u narednih nekoliko godina proširiti i dopuniti asortiman u potpunosti.

Također, planira raditi izravno s lokalnim poljoprivrednicima koji će uzgajati konoplju posebno za potrebe proizvodnje. Time želi stvoriti više radnih mjesta, omogućiti lokalnim poljoprivrednicima da dobiju poštenu cijenu za svoje proizvode i poticati sve više organskih/bio-dinamičkih poljoprivrednih metoda u Hrvatskoj.

Pura Vida Organic nalazi se u malom gradu Velikoj Gorici, samo 15 km izvan glavnog grada Zagreba, Hrvatska.

Na početku 2018. preselili su svoj proizvodni pogon iz Nizozemske u Hrvatsku kako bi ispunili svoje snove – živjeli i blisko surađivali s prirodom. Podrijetlo glavnog sastojka njihovih proizvoda – konoplje je upravo iz Hrvatske, organski se uzgaja u Slavoniji i u susjednoj Sloveniji.

Prikazuje se svih 2 rezultata

Pureletter

Prijavi se i saznaj novosti, promocijske ponude i čitaj super edukativne sadržaje.

Pretplatom dobivaš kupon od -15%.