The Humble | Be pure


Besplatna dostava iznad 300 kuna
[woof]

Razvrstaj po cijeni

Osnovana 2013. godine, The Humble Co. raste diljem svijeta. Proizvodi su danas dostupni u tisućama trgovina i stomatoloških ordinacija. Sa sjedištem u Švedskoj, The Humble Co vodi malu revoluciju u proizvodima za osobnu njegu – od dizajna i proizvodnje do skromnosti.

The Humble Co. je osnovana kako bi stvorila proizvode koji su dobri za ljude i ljubazni prema  planetu. Svaka skromna kupnja ide u financiranje projekata u korist djece trećeg svijeta.

Proizvodi su osmišljeni, dizajnirani i proizvedeni pod vodstvom i nadzorom stomatologa što im je i prioritet.

Tvrtka Humble ponosna je na svoje švedsko podrijetlo i utjecaj na jednostavan i učinkovit dizajn i razvoj svojih proizvoda. Sebe nazivaju buldozima u borbi protiv plastičnih četkica za zube. S lijepim i jednostavnim dizajnom, Humble Brush je ozbiljna alternativa običnim plastičnim četkicama za zube koja nema nedostataka!

Vrijednosti proizvoda tvrtke Humble:

Proizvodi za zdravlje / wellness koji poboljšavaju kvalitetu života poboljšavajući životni stil i navike.

Premium proizvodi s proizvodnim procesom i konačnim rezultatom koji potrošaču daju osjećaj da posjeduje proizvod vrhunske kvalitete.

Inovacije utemeljene na dokazima koje potvrđuju profesionalci kako bi pružile potrošačima povjerenje da naprave promjenu.

Ekološki prihvatljiva proizvodnja, pakiranje i odlaganje proizvoda uz najmanji mogući utjecaj na okoliš.

Društveno odgovorna distribucija proizvoda za pomoć onima kojima je najpotrebnija – upravlja fondacijom Humble Smile.

Priča na jednostavnom jeziku kao osnova za komunikaciju s potrošačima za jednostavnu i smislenu identifikaciju s markom.

Profitabilnost kao mehanizam za rast i utjecaj, uz zadržavanje konkurentnosti proizvoda i udobnosti u prosječnoj potrošačkoj košarici.

Prikazujemo 1–9 od 15 rezultata

Pureletter

Prijavi se i saznaj novosti, promocijske ponude i čitaj super edukativne sadržaje.

Pretplatom dobivaš kupon od -15%.