Opći uvjeti poslovanja

crta2

Uvjeti poslovanja odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na Internetskoj stranici www.bepure.hr. Korištenjem ovih internetskih stranica Korisnik stranice/Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje.

Prodavatelj je tvrtka SRETAN PLANET j.d.o.o., Korisnik je posjetitelj stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Dostava se vrši putem dostavljačke službe GLS, a roba se šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate, do 12 sati. Ako je odabrano plaćenje robe prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, ako je narudžba napravljena do 12 sati.

Bepure.hr je registrirana domena tvrtke SRETAN PLANET j.d.o.o.

Podaci o poduzeću

SRETAN PLANET j.d.o.o.
Ulica Kralja Tomislava 25
48260 Križevci
OIB: 37524065092
MBS: 4886267
Kontakt broj: 0976414489
E-mail: info@bepure.hr

Registracija: Trgovački sud u Varaždinu, Tt-18/1187-2, Iznos temeljnog kapitala društva: 10 kn, u cijelosti uplaćen u novcu.
Poslovni račun Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR8623400091110927556
Direktor: Andrea Čut

Registracija i newsletter

Kako bi obavili kupnju preko Bepure.hr trgovine, registracija nije obavezna. Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Dovoljno je jednokratno unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te proizvoljnu zaporku pomoću koje se pristupa korisničkom računu.

Za samu registraciju nužno je upisati samo e-mail adresu i zaporku. Vaš korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se upisivanjem korisničkog imena i zaporke na stranici “Prijava”. Za svaku sljedeću kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom ili e-mail adresom i zaporkom.

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter. Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi na dnu početne stranice.

ZAVRTI I OSVOJI UZ BEPURE KOLO SREĆE!

  • Osvoji 1 besplatni proizvod po izboru
Isprobaj sreću
Never
Remind later
No thanks