Plaćanje i dostava

crta2

Plaćanje

U web trgovini bepure.hr možete platiti:

  • Pouzećem –  u gotovini Plaćanje pouzećem se vrši u gotovini, dostavljaču prilikom preuzimanja robe na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.
  • Virmanski – općom uplatnicom ili Internet bankarstvom Ako ste odabrali virmanski načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti podatke potrebne za uplatu, odnosno podatke za ispunjavanje opće uplatnice. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune, odnosno putem banke ili pošte. U poziv na broj svakako upišite broj narudžbe (koji ste dobili na mail sa potvrdom Vaše narudžbe). Taj broj služi za brže povezivanje vaše uplate sa narudžbom. Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode.
  • Jednokratno – Diners, Mastercard®, Visa i Maestro® Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama. Plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti sustav CorvusPay. Više pročitajte na stranici Privatnost i sigurnost.

         

Bepure.hr trgovina ima iste cijene za sve oblike plaćanja. Roba se isporučuje nakon što je iznos prebačen na žiro račun poduzeća.

Dostava

Dostavu vršimo putem GLS dostavljačke službe. Dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna kupljene u bepure.hr internet trgovini je besplatna za područje cijele Hrvatske.

Trošak dostave za narudžbe manje od 300 kuna na području kopna iznosi 34, a za pojedine otoke 126 kuna. Regularna cijena se izračunava prema lokaciji dostave na području Hrvatske. Roba se šalje iz naše poslovnice na adresi Ulica kralja Tomislava 25, 48260 Križevci.

Naručeni proizvodi, odnosno uplaćeni, isporučuju se radnim danom do 12 sati, a dostavljaju u roku 1-3 radna dana (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije).

Nakon što proizvod preuzme dostavna služba, kupac na mail dobiva obavijest s tzv. tracking codom za praćenje proizvoda. Tijek isporuke pošiljke može se pratiti na GLS Track & Trace.

Ukoliko roba ne stigne u očekivanom vremenskom periodu (2-5 radnih dana od isporuke) kontaktirajte nas na email info@bepure.hr kako bi poduzeli potrebne mjere.

Preuzimanje robe u poslovnici Sretan Planet j.d.o.o.

Robu je moguće preuzeti i u našoj poslovnici, na adresi Ulica kralja Tomislava 25, 48260 Križevci, radnim danom od 11,00 do 15,00 sati, a jedini uvjet kod osobnog preuzimanja je prethodna najava na broj 097 641 4489.

Ostali uvjeti

Pakiranje proizvoda izvršava osoblje Be pure trgovine. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod. VIše o tome pročitajte na: Povrat i reklamacije

ZAVRTI I OSVOJI!

  • Osvoji 1 besplatni proizvod po izboru
Isprobaj sreću
Never
Remind later
No thanks