Privatnost i sigurnost

crta2

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!


Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se sve informacije povezane s identificiranjem osobe (ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa, broj telefona/mobitela, IP adresa, fotografija, OIB i sl.).
Osobni podaci prikupljeni prilikom registracije za kupovinu u našoj online trgovini unaprijeđeni su prema GDPR direktivi (Opća uredba o zaštiti osobnih podataka) od strane Europske komisije.

Sretan planet j.d.o.o. prikuplja osobne podatke kupaca koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, newslettera i unaprjeđenja odnosa sa kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podaci neće biti zloupotrebljeni niti će se prepuštati trećoj strani bez pristanka kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda).
Podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracijom na našu trgovinu, korisnik daje suglasnost da prodavatelj obrađuje njegove osobne podatke navedene u registracijskoj formi, podatke o narudžbama i podatke u procesu plaćanja proizvoda. Podaci se koriste u svrhu upoznavanja prodavatelja o kupovnim nakvikama kupaca, informativne svrhe i svrhe za promociju proizvoda.

Sretan planet j.d.o.o. ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke te za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

Be pure informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im daje mogućost da se u bilo kojem trenutku odjave s liste koja se koristi za marketinške kampanje. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Obavijest o kolačićima

Naša web stranica koristi tehnologiju praćenja (eng. cookies)  za prikupljanje podataka kao što su vrsta preglednika i operativnog sustava, pripadajuća stranica, put preko stranice i slično.

Kolačići su informacije poslane s internetske stranice koju preglednik vašeg računala pohranjuje na tvrdi disk. Sadrže informacije koje mogu zatrebati stranici kako bi personalizirala vaše iskustvo te prikupila statističke podatke o internetskoj stranici, kao što su stranice koje se posjećuju, što se preuzima, naziv domene davatelja pristupa internetu te državu iz koje dolaze naši posjetitelji, kao i adrese stranica koje se posjećuju odmah prije ili nakon posjeta stranici bepure.hr.

Kolačići se koriste za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice bepure.hr korisnik se slaže s korištenjem kolačića. Ako želite pretraživati bez kolačića, možete konfigurirati svoj preglednik da odbaci sve kolačiće ili da vas obavijesti kad se određeni kolačić postavlja. Svaki preglednik je različit, zato pogledajte izbornik “Pomoć” svog preglednika kako biste otkrili kako promijeniti postavke za kolačiće.

Kolačić tehnologija ne pohranjuje vašu individualnu e-mail adresu niti bilo kakve osobne podatke o vama.

ZAVRTI I OSVOJI UZ BEPURE KOLO SREĆE!

  • Osvoji 1 besplatni proizvod po izboru
Isprobaj sreću
Never
Remind later
No thanks