Loading...
SKU: KHA-MZK-DCC Kategorije: , , , ,

44.00kn

 

 • Detoks za vašu kosu! Maska koja dubinski čisti kosu i vlasište s moćnim Amla aktivnim ugljenom – tajnim ayurvedskim sastojkom, inovacijom na tržištu
 • Ostaci silikona i stila čarobno se upijaju, uklanjaju i ispirani.
 • Optimalan prethodni tretman s khadi prirodnim bojama za kosu
 • Ayurvedski odgovor na redovito pranje kose u najoriginalnijem i prirodnom obliku – kao super fini puder
 • Tradicionalna ayurvedska formula: 100% prirodna i veganska, dakle potpuno bez silikona i sulfata

Ne brinite imamo dovoljno proizvoda na skladištu!

Loading...
 • Količina: 50 g
 • Vegan & Cruelty free
 • 100% prirodno
 • Tip kose: svi

 

Detoks za vašu kosu: Maska za dubinsko čišćenje kose i vlasišta s aktivnim ugljenom Amla kao predtretman za khadi prirodno bojanje kose i za povremeno intenzivno čišćenje.

Ayurvedska Detoks maska ​​za kosu khadi Dubinsko čišćenje ugljenom – Deep Charcoal Clean, učinkovito i nježno uklanja ostatke silikona i stilskog oblikovanja kose u ayurvedskoj tradiciji i to potpuno prirodno. Ova maska ​​otkriva pravo stanje vaše kose, koju uobičajeni proizvodi često prikrivaju. Tajna: aktivni ugljen Amla – apsolutna inovacija na tržištu koja se već tisućama godina koristi kao tajni sastojak Ayurvede. 

Tajna dubinskog čišćenja pora leži u khadi trojstvenom učinku: kombinira pojedinačne učinke ručno ubranih indijskih ljekovitih biljaka u cjelinu i umnožava njihove moći. Maske za kosu khadi formulirane su prema drevnim ayurvedskim receptima. Tradicionalnim proizvodnim postupkom sastojci se nježno melju u izuzetno fini prah. 

Dok nanosite visoko koncentriranu masku, odmah možete osjetiti kako se vlasište i kosa pročišćavaju i mogu ponovno disati. 

Čarobni učinak čišćenja Ayurvedske maske za duboko čišćenje ugljenom leži u efektu khadi trojstva: ručno ubrane indijske ljekovite biljke, voće i lišće smljeveni su u još snažniju cjelinu u preciznom postupku prema drevnim ayurvedskim formulama. 

U Ayurvedi se aktivni ugljen Amla smatra istinskim čudom za lijepu i zdravu kožu. Komercijalno dostupan aktivni ugljen često se izrađuje od drveta, lignita, ugljena ili čak plastike. Ali khadi koristi nešto prilično posebno za svoj aktivni ugljen: super voće Amla – sadrži dodatni udio vitamina C i antioksidansa. Za svoju masku za kosu Deep Charcoal Cleanse koriste aktivni ugljen visoko moćne Amla bobice, kombinirajući tako puni učinak bobica i moć upijanja aktivnog ugljena u čišćenju. Djelovanje dubokog čišćenja rezultat je snažne sposobnosti upijanja molekularne strukture. Prekomjerni sebum i nečistoće gotovo se magnetski apsorbiraju, uklanjaju i ispiru tijekom pranja. I: Što je prah aktivnog ugljena Amla finiji, to je upijajuća površina i snaga veća – a oni koji poznaju khadi proizvode znaju da se svi bavimo čistoćom i profinjenošću.

Sapun od indijskog oraha Reetha stvara blagu pjenu koja nježno i prirodno čisti i popravlja. Saponin u kori voća osigurava opušteno čišćenje čak i ako vam je vlasište nadraženo. 

 

 

Duboko čišćenje ugljena: prvi korak u khadi ritualu u 3 koraka 

Želite li bojati kosu prirodno? Preporučuje se upotreba khadi prirodnih boja za kosu u ritualu od 3 koraka. Prvi korak je priprema s ayurvedskom maskom za kosu khadi Duboko čišćenje ugljenom – Deep Charcoal Cleanse. Silikonski i konvencionalni proizvodi za oblikovanje kose omotaju vašu kosu gotovo poput plastičnog filma i sprječavaju pravilno prijanjanje prirodnih boja za kosu. Maska za kosu koja dubinski čisti, Duboko čišćenje ugljenom, uklanja ovu “plastičnu vrećicu” s vaše kose i vlasišta. Nakon čišćenja, pigmenti boje mogu se optimalno uliti u dlaku kose – za briljantnu, postojanu i intenzivnu boju. 

Ne trebate bojanje, ali i dalje želite prijeći na prirodnu njegu kose? Tada je Ayurvedska Duboko čišćenje ugljenom maska ​​za kosu još uvijek savršena za prethodno tretiranje kose i vlasišta te uklanjanje starih proizvoda.

 

Korištenje:

Ayurvedska maska ​​za kosu khadi Duboko čišćenje ugljenom daje vašoj kosi i vlasištu čišćenje dubokih pora i vraća prirodno stanje koje uobičajeni proizvodi često samo oponašaju. Doživite kako ugodno mekana konzistencija fino mljevene maske oslobađa njezinu magiju čišćenja. Ostaci silikona i stilskog oblikovanja kose upijaju se i ispiru. Detoks za vašu kosu! 

Masku upotrijebite u trećem koraku rituala od 3 koraka kao predtretman za prirodno bojanje khadiem ili kao povremeni tretman dubinskog čišćenja.

 

Kako izvući maksimum iz khadi maske za duboko čišćenje ugljenom:

 • Stavite u posudu količinu primjerenu vašoj dužini kose i miješajte fini prah toplom vodom dok ne dobije finu teksturu. Jedno pakiranje trebalo bi biti dovoljno za kosu srednje duljine. 
 • Namočite kosu i nanesite masku na vlasište i za čišćenje preko duljine kose. Možete koristiti khadi četku za nanošenje ili masirati masku rukama. Podijelite kosu i krenite od vrata prije nego što je nanesete na pramenove. To osigurava da se sve pokrije. 
 • Nakon što sve potpuno pokrijete, stavite ručnik na ramena, za svaki slučaj, i pustite da se maska ​​za duboka čišćenje ugljenom upije 30 minuta. Čarolija započinje! 
 • Temeljito isperite masku mlakom vodom. 
 • Sada ste spremni za upotrebu khadi prirodnih boja za kosu.

 

Sigurnosne informacije: Molimo vas da ne nanosite proizvod na otvorene rane i držite ga dalje od očiju. Prah je izuzetno sitan i ne smije se udisati. 

Napomena: Možda primijetite da maska ​​postane gotovo crna kad je promiješate. Ne brinite – maska ​​neće ni na koji način obojiti kosu ni vlasište! Upravo suprotno: tamna boja je posljedica aktivnog ugljena Amla koji koristimo. Upravo ovaj aktivni ugljen Amla pruža snažno, ali nježno čišćenje. Poslije neće doći do promjene boje. 

Čista kosa prema Ayurvedi: Ono što se u zapadnom svijetu smatra svakodnevnom potrebom, ima veću svrhu u ayurvedskoj filozofiji. Pranje kose dio je cjelovite ceremonije u kojoj se aura i fizičko tijelo ne samo pročišćavaju, već se i oslobađaju vanjskih energija. Oblik praha posebno se smatra najprirodnijim i najprirodnijim načinom čišćenja. Učinkom khadi trojstva vraćate svoje tijelo, duh i dušu u sklad sa svakim pranjem.

 

Kombinirajte s:

Koristite Ayurvedsku khadi masku za duboko pročišćavanje ugljenom zajedno s ostalim proizvodima za njegu kose khadi: 

 • Khadi maska za duboko čišćenje ugljenom savršeni je dodatak Ayurvedskom eliksirnom šamponu Balans Neem-a za tvrdoglavu perut. 
 • Ayurvedski khadi Neem Harmony ulje za kosu protiv peruti također se može poboljšati khadi maskom za duboko čišćenje ugljenom.
 • Pomiješajte masku za duboko čišćenje ugljenom s ayurvedskom khadi Deep shine skihakai maskom za kosu  kako biste očistili vlasište kroz pore za zdrav izgled. 
 • Masku za duboko čišćenje ugljena za kosu također možete koristiti kao predtretman za sve khadi prirodne boje za kosu. Zatim zaključajte boju kose s Ayurvedskim khadi uljem za njegu boje za njegu kose za optimalne i trajne rezultate.

 

khadi maske za kosu i šamponi certificirani su prema strogim smjernicama međunarodnog COSMOS standarda AISBL za organske i prirodne kozmetičke proizvode te se redovito provjeravaju za kvalitetu prema specifikacijama Europske uredbe o kozmetici.

 

Brend: khadi
Zemlja porijekla: Njemačka
Certifikati: BDIH Naturkosmetik

 

Dodatne informacije

Sastojci

Sapindus Mukurossi Fruit Powder*, Emblica Officinalis Fruit Charcoal Powder*.
*from organic agriculture, 100 % organic of total

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Khadi Ayurvedska maska za kosu Dubinsko čišćenje ugljenom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *