Pure Skin Food - brend za čistu peticu! | Be pure


Besplatna dostava iznad 300 kuna

Vjerujete li proizvođaču kada deklarira svoje proizvode kao 100% iz prirodne? Zašto vjerujete ili zašto ne vjerujete? Često se susrećemo s proizvodom koji se naziva prirodnim, a kada pogledamo deklaraciju vidimo da sadrži svega nekoliko postotaka njegovog ‘glavnog’ sastojka. I zato danas sumnjamo čak i ako piše da je proizvod 100% prirodan. Prirodni proizvodi postaju najtraženiji proizvodi za ljepotu, ali i za čišćenje kućanstva, a da ne govorimo o hrani. Izrazom ‘prirodni proizvod’ proizvođači često manipuliraju kupcima kako bi ih uvjerili u neku posebnu kvalitetu proizvoda, dodali proizvodu dodanu vrijednost ili na kraju prodali ga za veću cijenu. Kako se ne bi izgubili u raznim manipulativnim izrazima i nejasnim sastojcima, postoje certifikati kojima proizvođač potvrđuje da je proizvod prirodan. I tu nema muljanja zato što je proizvod prošao zakonske regulative da bi uopće dobio certifikat. Upoznaj Pure Skin Food!

 

 

Jedan od brendova koji se izdvaja od gomile je Pure Skin Food. Zašto da mu vjerujemo? Zato što ima certifikat prirodnog proizvoda, a kada pogledamo sastojke proizvoda, možemo naći čak samo jedan. Na primjer, tonik za lice od kamilice sadrži jedan sastojak – hidrolat kamilice. Ovaj brend ne samo da nudi 100% prirodne proizvode iz organskog uzgoja, već su oni i veganski i nisu testirani na životinjama i za sve to imaju certifikate.

Pure Skin Food proizvodi za njegu kože proizvedeni su u Austriji!

Be Pure web shop vegan cruelty free Pure Skin Food 100% organski sastojci proizvoda

 

Maksimalna prirodnost je njihov standard kvalitete! Zato upotrebljavaju samo sljedeće:

  • 100% kontrolirani organski, prirodni i učinkoviti sastojci – bez iznimke!
  • hladno prešana ulja s maksimalnim sadržajem hranjivih tvari i aktivnih sastojaka
  • nježne biljne esencije
  • njegujuća eterična ulja
  • nude kozmetiku bez okrutnosti prema životinjama i to ističu na etiketama

 

Be Pure web shop vegan cruelty free Pure Skin Food 100% organski sastojci proizvoda

 

 

S ponosom također, ističemo da, proizvođačice brinu ne samo o proizvodima koje stavljamo na našu kožu, već i o okolišu! Stoga su proizvodi ekološki održivi. Staklene boce koje se koriste za pakiranje mogu se reciklirati ili se ponovno upotrijebiti za DIY ideje! Oznake na proizvodima su izrađene od biološki razgradivih i veganskih materijala. Naljepnice su sastavljene od recikliranog papira, kao i od ekološki prihvatljive, veganske tinte. Proizvodi se proizvode ručno u tvornici koja se nalazi u Grazu. Ambalaža se koristi od recikliranog materijala bez plastike, također važnost stavljaju i na ekološki prihvatljivu isporuku.

Be Pure web shop vegan cruelty free Pure Skin Food 100% organski sastojci proizvoda

Revolucija, ili da bolje kažemo evolucija, zar ne?