O nama

crta2

NAŠA PRIČA

Suosjećanje i promjena kvalitete života

Osviještenost o zdravlju i ekološka osviještenost oduvijek su nam bile važne u životu. Nakon odluke o promjeni prehrane, a koja uključuje suosjećanje prema živim bićima postavile smo si još jedno bitno pitanje – Koji su sastojci kozmetike i higijenskih proizvoda koje svakodnevno stavljamo na kožu? Provele smo neko vrijeme boreći se s informacijama o sastojcima i kvaliteti takvih proizvoda –  bitno nam je bilo da isti nisu testirani na životinjama niti da sadrže sastojke životinjskog porijekla. Na tržištu smo tražile brendove koji posjeduju certifikate kako bismo vjerovale u njihovu istinitost. Shvatile smo da na tržištu postoji rupa koju treba zakrpati te su nas instinkt i hrabrost potaknule na otvaranje trgovine koja rješava tu problematiku.

Be pure je brand koji razumije tvoj životni stil bez okrutnosti prema životinjama i bez sastojaka životinjskog porijekla u kozmetičkim i higijenskim proizvodima. Više ne trebaš gubiti vrijeme tražeći informacije o sastojcima proizvoda niti čekati odgovore proizvođača o tome da li je proizvod prikladan za vegane. Sada imaš nas! Drago nam je što te možemo podržati u tvom životnom stilu nudeći ti proizvode vrhunske kvalitete svjetskih brendova i time ti olakšati izbor, uštedjeti vrijeme i izmamiti ti osmjeh na lice. Osim brige o životinjama, brinemo i o štetnosti kemikalija i zagađivača za našu prirodu. Vjerujemo da proizvodi u našoj trgovini pridonose dobrobiti i da čine svijet boljim mjestom. Samo ime naše trgovine govori kako o vanjskoj tako i o unutarnjoj čistoći čovjeka kao bića – suosjećajnog, prepuštenog prirodnim bogatstvima i ekološki osviještenog. I zato prodajemo najčišće proizvode za suosjećajniji, zdraviji i veseliji život.

Naša misija i vizija

Promovirati ljepotu bez okrutnosti

Nudeći najbolje u čistoj ljepoti i blagostanju, Be pure je online destinacija za svjesne pojedince koji žele zdravo tijelo, ljepotu bez okrutnosti i sretan um. Time želimo postati referentno ime za kozmetičke i higijenske proizvode bez okrutnosti prema životinjama.

Naše vrijednosti

Suosjećanje, zdravlje, održivost

U Be pure-u cijenimo zdravo, suosjećajno i održivo življenje. Prije nego što proizvod dođe do naše trgovine, provjeravamo ga u smislu sastojaka, podrijetla, održivosti i učinkovitosti, i naravno certificiranosti. Neprekidno istražujemo kako bismo vam donijeli iznimne proizvode koji su sigurni, učinkoviti, luksuzni, bez životinjskih sastojaka i okrutnosti prema životinjama i koji su, konačno dobri i za nas i za naš planet.

Hvala ti što si odabrala/o kupovati kod nas i što ti je baš kao i nama stalo do životinja i naše planete!

ZAVRTI I OSVOJI!

  • Osvoji 1 besplatni proizvod po izboru
Isprobaj sreću
Never
Remind later
No thanks