O nama

Mi smo sestre blizanke vođene željom da napravimo pozitivnu promjenu u svijetu.

Nakon što smo osvijestile nasilje prema životinjama i promijenile prehranu, počele smo sate provoditi pokušavajući pronaći kozmetiku bez okrutnosti prema životinjama, što nas je ispunjavalo. Redovito smo nailazile na iste razočaravajuće spoznaje – da su otrovni sastojci i sastojci životinja kao i testiranja na životinjama još uvijek, nažalost, uobičajeni u kozmetičkim industrijama.

Svaki put kad smo otkrile nove proizvode koji ne sadrže takve sastojke i nisu testirani na životinjama bile bi oduševljene. Istraživanjem tržišta i pozitivnim povratnim informacijama, te nepostojanjem trgovine koja odražava suvremeni stil i napredne ideale, krenule smo same stvarati takav prostor.

Željele smo autentičnu trgovinu koja utjelovljuje naš sofisticirani stil, radostan duh i koja čini kupnju proizvoda bez okrutnosti prema životinjama olakšavajućom.

Bitan nam je vaš zdrav um, tijelo i duh

Za vas odabiremo proizvode koji su biljnog porijekla, sadrže zdrave i hranjive sastojke za kožu i koji su certificirani kao veganski (bez životinjskih sastojaka) i ne testirani na životinjama (cruelty-free).

Prije nego što proizvod dođe u našu trgovinu, provjeravamo ga u smislu sastojaka, podrijetla, održivosti i učinkovitosti i recenzija kupaca tih proizvoda.

 Trgovina sa suosjećanjem za planetu, životinje i tebe

Trgovina koja simbolizira suosjećanje i promjenu kvalitete života s fokusom na zdravu i prirodnu njegu kože i kose. Be pure smatra da ljepota dolazi iznutra, zato ti svojom ponudom proizvoda pruža vanjsku i unutarnju čistoću.