Naša web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) – tehnologiju praćenja za prikupljanje podataka kao što su tip preglednika i operativnog sustava, povezana stranica, put kroz stranicu i slično.

Kolačići su informacije poslane s Web stranice koje preglednik vašeg računala pohranjuje na vaš tvrdi disk. Sadrže informacije koje bi stranica mogla trebati za personaliziranje vašeg iskustva i prikupljanje statistike o Web stranici, kao što su posjećene stranice, preuzimanja, naziv domene davatelja internetskog pristupa i zemlja iz koje dolaze naši posjetitelji, kao i adrese posjećenih stranica. Posjećeno odmah, prije ili nakon posjete Web stranici bepure.hr.

Prema propisima EU, Sretan planet j.d.o.o. mora imati pristanak korisnika prije spremanja kolačića.

Kolačići se koriste za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i za pohranu podataka o narudžbi. Nastavkom pregleda Web stranice bepure.hr korisnik pristaje na korištenje kolačića.

Koristimo kolačiće za:

  • pomoć pri pamćenju i obradi predmeta u košarici,
  • poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva na našoj Web stranici,
  • određivanje koja su područja i značajke naše Web stranice najpopularnije,
  • poboljšanje i ažuriranje iskustva na Web stranici Be pure,
  • praćenje vaših aktivnosti na našoj Web stranici kako bismo vas mogli ciljati na određene oglase.

Ako želite pretraživati ​​bez kolačića, možete konfigurirati svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da vas obavijesti kada je određeni kolačić postavljen. Svaki preglednik je drugačiji, stoga provjerite izbornik “Pomoć vašeg preglednika kako biste saznali kako promijeniti postavke kolačića.

Tehnologija kolačića ne pohranjuje vašu individualnu e-mail adresu niti bilo kakve osobne podatke o vama.