Opći uvjeti poslovanja

Be pure online trgovina napravljena je kako bi vaše iskustvo kupnje učinilo sigurnim i ugodnim. Ovi uvjeti i odredbe određuju osnovu na kojoj možete koristiti Be pure web stranicu i usluge. Na cijeloj web stranici izrazi “mi”, “nas” i “naši” odnose se na Be pure. Korištenjem naše stranice i/ili kupnjom od nas, sudjelujete u našoj “Usluzi” i prihvaćate naše sljedeće odredbe i uvjete (“Opći uvjeti poslovanja”, “Uvjeti”) navedeni u nastavku. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima, ne smijete pristupiti ili koristiti web stranicu. Ovi Uvjeti poslovanja primjenjuju se na sve korisnike stranice, uključujući korisnike koji su preglednici, dobavljači, kupci, trgovci i/ili suradnici sadržaja. Nositelj svih prava na Internet stranici www.bepure.hr je trgovačko društvo Sretan planet j.d.o.o.

Imamo pravo mijenjati Uvjete. S vremena na vrijeme možemo ažurirati ove Uvjete. Obavijestit ćemo vas u razumnoj mjeri o svim većim promjenama putem odgovarajuće objave na web stranici.

Želimo skrenuti vašu pozornost na naše Uvjete kupnje i našu Politiku privatnosti i Politiku o kolačićima. Naša Politika privatnosti utvrđuje uvjete pod kojima obrađujemo sve osobne podatke koje prikupimo od vas ili koje nam vi dostavite. Naša Pravila o kolačićima navode informacije o kolačićima na našoj stranici.

Ako ste mlađi od 16 godina, morate obavijestiti svog roditelja ili skrbnika o Be pure Pravilima privatnosti prije korištenja ove web stranice ili bilo koje njene usluge. Zadržavamo pravo prihvaćanja narudžbi samo od onih starijih od 18 godina. 

Molimo pažljivo pročitajte ove Uvjete. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našim proizvodima ili uslugama, slobodno nas kontaktirajte na info@bepure.hr.

 

Tko smo mi?

www.bepure.hr je web stranica u vlasništvu i pod rukovodstvom nas, Sretan planet j.d.o.o. (trgovanje kao www.bepure.hr (‘mi’, ‘nas’ ili ‘naš’).

Mi smo tvrtka registrirana u Hrvatskoj pod brojem tvrtke 4886267. Naša sjedište i glavna trgovačka adresa je: Ulica kralja Tomislava 25, 48260 Križevci, Hrvatska. Naš PDV broj je HR37524065092.

 

Informacije o našem trgovačkom društvu:

SRETAN PLANET j.d.o.o.

Ulica Kralja Tomislava 25

48260 Križevci

OIB: 37524065092

MBS: 4886267

Kontakt broj: 0976461955

E-mail: info@bepure.hr

Registracija: Trgovački sud u Varaždinu, Tt-18/1187-2, Iznos temeljnog kapitala društva: 10 kn, u cijelosti uplaćen u novcu.

Poslovni račun Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR8623400091110927556

Direktor: Andrea Čut

 

Kako vas mogu kontaktirati?

Za kontakt s nama pošaljite nam e-mail na: info@bepure.hr.

Ako želite podnijeti pritužbu ili smatrate da je bilo koji materijal koji se pojavljuje na web-mjestu uvredljiv, nepoželjan ili potencijalno klevetanje, kontaktirajte nas putem gore navedenog e-maila i navedite sve pojedinosti o prirodi svoje žalbe i materijalima na koje se pritužba odnosi.

 

Morate čuvati podatke o svom računu

Ako odaberete ili dobijete korisnički identifikacijski kod, lozinku ili bilo koju drugu informaciju kao dio naših sigurnosnih postupaka, takve podatke morate tretirati kao povjerljive. Ne smijete ih otkriti trećoj strani.

Imamo pravo onemogućiti bilo koji identifikacijski kod (povezan sa svakim korisničkim imenom) ili lozinku korisnika, bilo da ste odabrali ili koju smo mi dodijelili, u bilo koje vrijeme, ako po našem razumnom mišljenju niste postupili u skladu s bilo kojom od odredbi ovih Uvjeta korištenja.
Ako znate ili sumnjate da netko osim vas zna vaš korisnički identifikacijski kod ili lozinku, morate nas odmah obavijestiti na info@bepure.hr.

 

Vaše korištenje Web stranice

Web stranicu pružamo samo za domaću i privatnu upotrebu. Suglasni ste da nećete koristiti web stranicu u komercijalne ili poslovne svrhe.

Web stranica se smije koristiti samo u zakonite svrhe. Suglasni ste poštivati sve primjenjive zakone i propise koji se odnose na web stranicu i njezino korištenje.

Možete doći na Web stranicu i prikazati sadržaj web stranice na zaslonu računala, pohraniti takav sadržaj samo u elektroničkom obliku na disk ili ispisati jednu kopiju takvog sadržaja samo za svoju osobnu, a ne komercijalnu upotrebu. Ne smijete na drugi način reproducirati, mijenjati, kopirati ili distribuirati ili koristiti u komercijalne svrhe bilo koji od materijala ili sadržaja na web stranici.

 

Ne smijete:

  • prenijeti ili slati putem Web stranice bilo koje računalne viruse, trojance, crve, logičke bombe ili bilo što drugo osmišljeno da se umiješa, prekida ili ometa normalne radne postupke računala
  • prenijeti ili slati putem Web stranice bilo koji materijal koji je klevetanje, uvredljiv ili opscenog karaktera
  • pokušati neovlašteno pristupati našoj web stranici, poslužitelju na kojem je pohranjeno naše web mjesto ili bilo kojem poslužitelju, računalu ili bazi podataka povezanom s našim web stranicama
  • napasti na našu Web stranicu putem napada uskraćivanja usluge ili distribuiranog napada uskraćivanja usluge

 

Svako takvo kršenje prijavit ćemo nadležnim tijelima za provedbu zakona i surađivat ćemo s tim tijelima otkrivajući im vaš identitet. U slučaju takvog kršenja, vaše pravo na korištenje naše web stranice odmah će prestati.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu distribuiranim napadom uskraćivanja usluge, virusima ili drugim tehnološki štetnim materijalom koji može zaraziti vašu računalnu opremu, računalne programe, podatke ili drugi vlasnički materijal zbog vaše upotrebe naše web stranice ili na vaše preuzimanje bilo kojeg materijala objavljenog na njemu ili na bilo kojoj web stranici koja je povezana s njim.

 

Naša odgovornost za gubitak ili štetu koju ste pretrpjeli

Ne isključujemo niti na bilo koji način ograničavamo našu odgovornost prema vama tamo gdje bi to bilo protuzakonito. To uključuje odgovornost za smrt ili osobne ozljede uzrokovane našim nemarom ili nemarom naših zaposlenika, agenata ili podizvođača i svaku odgovornost za prijevaru ili lažno lažno predstavljanje.

Omogućujemo vam pristup web stranici besplatno i podložno odjeljku.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak, ozljedu ili štetu bilo koje vrste uzrokovanu u cijelosti ili djelomično:

  • nekompatibilnost Web stranice s bilo kojom vašom opremom, softverom ili telekomunikacijskim poveznicama,
  • tehnički problemi uključujući pogreške ili prekide web stranice,
  • neprikladnost, nepouzdanost ili nepravilnost web stranice,
  • neuspjeh web stranice da ispuni vaše zahtjeve.

Web stranica se pruža na temelju ‘kako jest’ i ‘kako je dostupno’ bez ikakvog predstavljanja ili odobrenja i ne dajemo nikakva jamstva u vezi s njom i njenom upotrebom. Prihvaćate da ne možemo jamčiti i da ne možemo biti odgovorni za sigurnost ili privatnost Web stranice i svih informacija koje ste dali. Morate snositi rizik povezan s korištenjem interneta.

 

Nemojte se oslanjati na informacije na ovoj stranici

Sadržaj na našoj stranici je samo za opće informacije. Nije namjera da predstavlja savjet na koji biste se trebali osloniti. Ne snosimo odgovornost ako informacije dostupne na ovoj stranici nisu točne, potpune ili aktualne. Morate dobiti stručni ili stručni savjet prije poduzimanja ili suzdržavanja od bilo koje radnje na temelju sadržaja na našoj stranici.
Iako ulažemo razumne napore da ažuriramo informacije na našoj stranici, ne dajemo nikakva reprezentacije, garancije ili jamstva, izričita ili implicirana, da je sadržaj na našoj stranici točan, potpun ili ažuriran.

Naša intelektualna prava vlasništva na našoj Web stranici

Sve materijale, fotografije i tekst postavljamo na Web stranicu u dobroj namjeri kako bismo kupcu olakšali odabir prilikom kupnje.
Ne jamčimo da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Ne snosimo odgovornost za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda. Moguće su minimalne razlike između stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda i proizvoda opisanog na ovoj stranici, ako proizvođač promijeni bilo koju od karakteristika ili sadržaja proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

 

 

Registracija

 

Da li registracija na vašoj stranici obavezna?

Kako bi obavili kupnju preko Bepure.hr trgovine, registracija nije obavezna. Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija.

 

Kako se registrirati na vašoj web stranici?

Dovoljno je jednokratno unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te proizvoljnu zaporku pomoću koje se pristupa korisničkom računu.

 

Kako se prijaviti na vašoj Web stranici?

Za samu prijavu nužno je upisati samo e-mail adresu i zaporku. Vaš korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se upisivanjem korisničkog imena i zaporke na stranici “Prijava”. Za svaku sljedeću kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom ili e-mail adresom i zaporkom.

 

Primam li newsletter ako se registriram?

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter. Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi na dnu početne stranice.

 

Što ako sam zaboravila/o lozinku za prijavu?

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na “Zaboravljena lozinka?”. Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu. Nju možete kasnije sami promijeti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ‘pamtljive’ (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave).